Το Red Light Therapy είναι μία θεραπευτική τεχνική που χρησιμοποιεί φως συγκεκριμένου μήκους κύματος, γνωστό ως κόκκινο φως, για τη θεραπεία δερματικών, μυϊκών και άλλων προβλημάτων που σχετίζονται με την υγεία.

Με τη θεραπεία με κόκκινο φως, εκθέτετε το σώμα σας σε μια λάμπα, συσκευή ή λέιζερ με κόκκινο φως. Τα μιτοχόνδρια των κυττάρων σας απορροφούν το φως και παράγουν περισσότερη ενέργεια. Αυτό βοηθά τα κύτταρα να ανακάμψουν, να γίνουν πιο υγιή και με αυτό τον τρόπο διεγείρει την επούλωση του δέρματος και του μυϊκού ιστού.

30 λεπτά προπόνησης την ημέρα αρκούν για να επωφεληθείτε από τις θεραπευτικές ιδιότητες, να κάψετε λίπος, να τονώσετε τους μύες σας, να νιώσετε ευεξία και να αποτοξινώσετε το σώμα σας.

Το Red Light Therapy είναι μία θεραπευτική τεχνική που χρησιμοποιεί φως συγκεκριμένου μήκους κύματος, γνωστό ως κόκκινο φως, για τη θεραπεία δερματικών, μυϊκών και άλλων προβλημάτων που σχετίζονται με την υγεία.

Με τη θεραπεία με κόκκινο φως, εκθέτετε το σώμα σας σε μια λάμπα, συσκευή ή λέιζερ με κόκκινο φως. Τα μιτοχόνδρια των κυττάρων σας απορροφούν το φως και παράγουν περισσότερη ενέργεια. Αυτό βοηθά τα κύτταρα να ανακάμψουν, να γίνουν πιο υγιή και με αυτό τον τρόπο διεγείρει την επούλωση του δέρματος και του μυϊκού ιστού.

30 λεπτά προπόνησης την ημέρα αρκούν για να επωφεληθείτε από τις θεραπευτικές ιδιότητες, να κάψετε λίπος, να τονώσετε τους μύες σας, να νιώσετε ευεξία και να αποτοξινώσετε το σώμα σας.

Το DR.FIT Diet System δημιουργήθηκε για όλους εμάς που πιστεύουμε πως η καλή φυσική κατάσταση και η σωστή διατροφή μπορούν να βελτιώσουν άμεσα την υγεία, την καθημερινότητά μας αλλά και τον τρόπο ζωής μας συνολικά. Με το DR.FIT Diet System και σε συνεργασία με τους επιστημονικούς συνεργάτες διατροφολόγους μας μπορείτε να διαμορφώσετε το ιδανικό πρόγραμμα διατροφής για εσάς. Ένα ιδανικό πρόγραμμα διατροφής θα πρέπει να 100% εξατομικευμένο στο σώμα και τις ανάγκες σας. Απολαύστε υγιεινά και γευστικά γεύματα και σνακ κάθε μέρα χωρίς στερήσεις.

Επίσης, πέρα από τις υπηρεσίες διαιτολόγου, παρέχεται πλήρη σειρά από προϊόντα υποκατάστασης γευμάτων για απώλεια βάρους, με στόχο που περιλαμβάνουν όλους τους υδατάνθρακες, λίπη και πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός.

Το απόλυτο μάθημα ευθυγράμμισης, ενδυνάμωσης, αλλά και αποκατάστασης τραυματισμών, που επιτυγχάνει εξισορρόπηση του μυϊκού συστήματος από την κακή στάση σώματος που προκαλεί χρόνιους πόνους, όπως και ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, αλλά και ενδυνάμωση και γράμμωση σε όλες τις μυϊκές ομάδες. Προκαλεί το σώμα χρησιμοποιώντας τα ειδικά κρεβάτια pilates. Με την χρήση της κινούμενης πλατφόρμας το pilates ενδυναμώνει, βελτιώνει την ευλυγισία, την ισορροπία, ενισχύει τη στάση σώματος και επιδρά θεραπευτικά στην ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους.

Resistance machines – Weights

Τα οφέλη από την άσκηση με τα βάρη είναι πολλαπλά τόσο για την εμφάνισή σας όσο και για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το σώμα σας. Τα βάρη βοηθούν να αυξήστε τη μυϊκή σας μάζα, δίνοντας στο σώμα σας την “πολυπόθητη” γράμμωση και την αύξηση του όγκου των μυών (ανάλογα με το είδος προπόνησης που ακολουθείτε).

Cardio

Τα βασικά μηχανήματα για αεροβικές ασκήσεις είναι οι διάδρομοι και τα ελλειπτικά και σας βοηθούν να χάσετε βάρος, να βελτιώσετε την καρδιαγγειακή υγεία σας, να αυξήσετε την αντοχή σας και να διατηρείστε την καλή φυσική κατάστασή σας.

Small Group Body Cross & Functional
Καινοτόμα, υψηλής προπονητικής αξίας ομαδική προπόνηση που εναλλάσσει την αθλητική προπόνηση με τη λειτουργικότητα, το ευρύ ασκησιολόγιο με το βάρος του σώματος και τη χρήση εξοπλισμού όπως ιμάντες, bosu, kettlebel, slam balls, rowing machines, ποδήλατα, τραμπολίνα κ.α.
Στην Body Cross – Group fitness formula (GFF) κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό και αναπτύσσεται σε τρεις κατηγορίες προγραμμάτων με τις υποκατηγορίες τους και είναι αποτελεσματικό, σύντομο και διασκεδαστικό.

BC LAB
Hit your Goals! 45 λεπτά υψηλής προπονητική αξίας με πολλαπλές προσαρμογές! Ενδεικτικά τα πιο δημοφιλή BC LAB :
Focus: Ενδυνάμωση, τόνωση και κάψιμο λίπους! Πρόκληση με δυναμικές ασκήσεις σε ένα πρόγραμμα που δουλεύει τους ανταγωνιστές σε όλο το σώμα και οδηγεί στο τέλειο αποτέλεσμα!
Tabata Strength: Με δομή που εξασφαλίζει τη συμμετοχή όλων σε αυτό το απαιτητικό αλλά ευπροσάρμοστο πρόγραμμα! Δουλέψτε για 20’’ και ξεκουραστείτε για 10’’ και δείτε τη φυσική σας κατάσταση να απογειώνεται!
Ouick Fix: HIIT training με «δοκιμασίες» για μεγαλύτερα διαστήματα με μικρά διαλείμματα ξεκούρασης! Πρόκληση και αποτέλεσμα μόνο με 5 απλές ασκήσεις κάθε φορά!
Metabolic: Καινοτόμο, δημιουργικό πρόγραμμα, υψηλής προπονητικής αξίας! Εναλλαγή ενδυνάμωσης και αερόβιας άσκησης σε απόλυτη ροή! Υψηλή κατανάλωση θερμίδων και προσαρμογές!
Cardio Core: Το τέλειο πρόγραμμα ενάντια στο λίπος! Βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ταυτόχρονα λειτουργικές κινήσεις για σταθεροποίηση και συντονισμό! Ισχυρή πρόκληση Tabata!

FUNCTIONAL +
‘Έμφαση στη λειτουργική προπόνηση που προετοιμάζει το σώμα σας ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του ασχολίες, χόμπι και απαιτήσεις με ευκολία και χωρίς τραυματισμούς. Τα ερεθίσματα εναλλάσσονται και δανείζονται κινήσεις από την καθημερινότητα, τον αθλητισμό, την ποικιλία κινητικών δεξιοτήτων και τη συμμετοχή σε μια προπόνηση ολικής ενεργοποίησης.
Με τη χρήση εξοπλισμού όπως ιμάντες, bosu, kettlebells, λάστιχα, αλτήρες και ασκησιολόγιο που αξιοποιεί το βάρος του σώματος αυτό το πρόγραμμα ενισχύει τη δύναμη, την ευκινησία, την ισορροπία, την αντοχή, την εκρηκτικότητα, την ιδιοδεκτικότητα και την άμεση προσαρμογή του σώματος σε κινητικά ερεθίσματα.
Απευθύνεται σε κάθε ηλικία και επίπεδο φυσικής κατάστασης αφού η ένταση και το ασκησιολόγιο προσαρμόζεται επί τόπου και για κάθε ασκούμενο ξεχωριστά καλύπτοντας τις προπονητικές του ανάγκες και προκαλώντας το σώμα πολυποίκιλα για να ανταποκριθεί στις καθημερινές προκλήσεις (εργασία/δουλειές/έκτακτη ενεργοποίηση) ή στο αγαπημένο σας χόμπι με ευκολία.

ONE FOR ALL
Προγράμματα με χρήση εξοπλισμού ιμάντες, bosu, kettlebel, slam/med balls, fitballs, sandbags, VipR κ.α επιδιώκοντας διαφορετικές προπονητικές προκλήσεις για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και σε ποικιλία προπονητικών μεθόδων. Ενδεικτικά:

ΙΜΑΝΤΕΣ – TRX
Η άσκηση με ιμάντες αφορά μια «εκπληκτική προπονητική ιδέα» χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος, πλήθος απλών και σύνθετων ασκήσεων για όλες τις μυϊκές ομάδες και το κυριότερο χωρίς τραυματισμούς .
Η λειτουργική προπόνηση ολικής ενεργοποίησης έχει την τιμητική της και εδώ καθώς ενεργοποιεί πολλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα και το κυριότερο απευθύνεται σε όλους τους ασκούμενους.
Το πρόγραμμα συνδυάζεται και με cardio training με πολλαπλά οφέλη όπως η δύναμη, η αντοχή, η ισορροπία, το αδυνάτισμα, η ιδιοδεκτικότητα, ο έλεγχος του σώματος και ο μυϊκός συντονισμός.

Bosu
Αυτό το όργανο που έχει το σχήμα μισής μπάλας παρέχει απίστευτες προπονητικές προκλήσεις. Με τη χρήση του σαν «ελαστικό step» ενισχύει την ισορροπία, την καρδιοαναπνευστική αντοχή και την ιδιοδεκτικότητα.
Η χρήση του σαν μισή μπάλα με ασκήσεις για τον κορμό, τα πόδια και το άνω μέρος ενεργοποιεί τους σταθεροποιητές μύες με μοναδικό τρόπο.
Τα ασκησιολόγιο είναι ανεξάντλητο και προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε μορφή άσκησης, αερόβια, ενδυνάμωση, ευλυγισία, με αλτήρες, λάστιχα, kettlebell , με αποτελέσματα στο αδυνάτισμα, την καύση λίπους, την ισορροπία την σταθεροποίηση του κορμού χωρίς πολλά κιλά και επιπλέον επιβάρυνση.
Απευθύνεται σε όλους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και στην αποκατάσταση τραυματισμών ή μυοσκελετικών ανισορροπιών.

Wellness Coaching

Change your Body! Change your Life!

Φανταστείτε μέσα σε 60 ημέρες από σήμερα να έχετε το υγιές και αθλητικό σώμα που πάντα επιθυμούσατε. Φανταστείτε ότι «δεν πρέπει να γυρίσετε τη ζωή σας ανάποδα» για να το καταφέρετε.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται αδύνατον να πραγματοποιηθούν, ή ακόμα και ακατόρθωτα, είναι καιρός να μάθετε για το Body Effect.

Είναι ώρα να γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας των ανθρώπων που έζησαν την καταπληκτική αυτή εμπειρία. Ένα εξαιρετικό σύστημα «wellness coaching» που συνδυάζει πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.